NEKÁVA PRO REGENERACI – BIO pražený ječmen se směsí bylinek

Neohodnoceno

Nekáva ve společnosti vyhledávaných superpotravin, bylin a koření. Vyvinutá s cílem poskytnout nevšední komplexní zážitek. Vůně – chuť – zdraví, to vše v jednom šálku. Nadupaná směs praženého ječmene, konopí v CBD kvalitě, Camu-camu (jeden z největších zdrojů přírodního vitamínu C), šalvěje, hřebíčku a nového koření. Regenerace, čistota, rafinovanost a síla v jednom šálku. Díky vyvážené směsi a propracovanému složení bylinek získává Nekáva pro REGENERACI celou řadu příznivých vlastností. Vyzkoušejte regeneraci v doprovodu nadupané Nekávy.

Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
138 Kč 495 Kč od 138 Kč 1 Kč / 1 g 99 Kč / 100 g
Dostupnost: Skladem Skladem Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
27.3.2023 27.3.2023 Zvolte variantu
Kód: 2018/PAP 2018/PAP2 Zvolte variantu
NEKÁVA PRO REGENERACI – BIO pražený ječmen se směsí bylinek
Neohodnoceno
regenerace 100g bile pozadi
Novinka
Až 10 % slevy
Až 10 % slevy
pro registrované zákazníky
Doprava zdarma
k objednávce za 1500 Kč
EKO balení
EKO balení
vašich zásilek
Více než 15 000
výdejních míst v ČR

Detailní popis produktu

Hlavní složky

Pražený BIO ječmen (90 g)

Směs BIO koření (10 g)

BIO konopná herba CBD

BIO šípek

BIO šalvěj

BIO hřebíček

BIO nové koření

Balení a příprava

100% kompostovatelná včetně obalu. Ten byl vyroben z čistě RAW přírodních polymerů a je 100 % biologicky odbouratelný včetně zipu uzávěru. Obiloviny patří mezi běžně chemicky ošetřované plodiny. Bio ječmen je proto zárukou, že při pěstování nebyly použity chemické pesticidy.

Příprava

  • French press
    Na 100ml vody budeme potřebovat 6-7 g Nekávy. Vsypeme požadované množství Nekávy do french pressu. Vodu uvaříme a necháme asi půl minuty odstát, aby teplota klesla na 93-94 °C. Pomalu zalijeme Nekávu horkou vodou, zamícháme a necháme 5-6 minut odstát. Poté pomalu stlačíme a je hotovo.

 

  • Cold brew
    Do nádoby s uzávěrem vsypeme požadované množství Nekávy (6-7 g na 100 ml vody), zalijeme potřebným množstvím studené vody a necháme extrahovat v uzavřené nádobě v lednici po dobu 18-24 h. Přecedíme, dáme led do sklenice, zalijeme vychlazeným cold brew a dozdobíme plátkem pomeranče a mátou.

Složení a parametry

pražený BIO ječmen* (90 g), směs BIO koření (10 g) BIO konopná herba CBD*, BIO šípek*, BIO šalvěj*, BIO hřebíček*, BIO nové koření*


* produkt ekologického zemědělství

Parametry

 

Váha: 100 g/500 g
Energie 2814 kJ / 668 kcal
Tuky 15,4g
z toho nasycené mastné kyseliny 5 g
Sacharidy 94 g
z toho cukry 0,3g
Vláknina 18 g
Bílkovina 16 g
Sůl 0,35g

Minimální trvanlivost

Označena na zadní horní straně obalu

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva, Nekáva
Země původu: Česká republika
Hlavní složka: Camu Camu, Pražený ječmen, Hřebíček, CBD, Šalvěj lékařská, Nové koření
Forma kávy: Mletá
Vlastnosti kávy: Bez kofeinu
Množství: 1 ks
Kategorie: Káva, Nekáva
Země původu: Česká republika
Hlavní složka: Camu Camu, Pražený ječmen, Hřebíček, CBD, Šalvěj lékařská, Nové koření
Forma kávy: Mletá
Vlastnosti kávy: Bez kofeinu
Množství: 1 ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Nekáva spojuje moderní espresso podobu s tradiční obilnou chutí i požadavky na poctivě vypěstované kvalitní potraviny.

Ve formě cikorky a melty pili obilnou alternativu kávy již naše babičky a dědečkové. Nekáva je tmavý bezkofeinový nápoj z praženého ječmene s hořkou zemitější chutí s nádechem oříšků. Díky spolupráci s kvalitní pražírnou se Nekávě podařilo vyvinout unikátní technologii pražení a hrubost mletí, díky kterému vynikne ořechová chuť a Nekávu lze připravit na mnoho způsobů.

Na ekologii Nekávě velice záleží.  Mletá Nekáva je český vlastenec. Je vyrobena čistě z českého BIO ječmenePražena a mletá také v České republice. Vzdáváme tak hold českému ekologickému zemědělství. Garantují navíc 100 % kompostovatelnost obalu z přírodních polymerů včetně zipového uzávěru. Ve verzi „podů/polštářků“ zaručují přírodní kompostovatelný obal bez chemických pojiv, přičemž odpad z něho je přirozeně odbouratelný.