Matcha tea směs na pečení 340 g

Neohodnoceno

Směs na pečení s Bio Matcha Tea vám umožní si jednoduše připravit cukroví, sušenky nebo třeba luxusní matcha cheesecake. Fantazii se meze nekladou a je jen na vás, jak směs na pečení využijete.

89 Kč 0 Kč / 1 g
Dostupnost: Skladem
Můžeme doručit do:
4.4.2023
Kód: B100
Matcha tea směs na pečení 340 g
Neohodnoceno
Až 10 % slevy
Až 10 % slevy
pro registrované zákazníky
Doprava zdarma
k objednávce za 1500 Kč
EKO balení
EKO balení
vašich zásilek
Více než 15 000
výdejních míst v ČR

Detailní popis produktu

Bio Matcha Tea je pravý japonský zelený čaj, který má mnoho benefitů a nezaměnitelnou jemnou chuť. Charakteristická zelená barva dodává potravinám exotickou barvu. Chuť umami zpestří vaše sušenky, dorty nebo jiné zákusky a typickou zelenou barvou povýší vaše pečení na opravdový kulinářský zážitek. Zákusky upečené z matcha směsi na pečení můžete dozdobit krémy nebo polevami s příměsí samotného čaje matcha. Výrobek neobsahuje GMO.

Náš Matcha čaj je jediný originální a skutečně kvalitní japonský čaj na trhu v České republice. Aktuální srovnávací testy opětovně prokazují, že kvalita japonského Matcha Tea je na zcela jiné úrovni, než je tomu u práškových čajů z Číny.

Matcha tea směs na pečení a jak používat?

Na přípravu těsta ještě potřebujeme180 g másla (nebo jiný ztužený rostlinný tuk), 2 vaječné žloutky, 2 lžíce mléka

Obsah sáčku vysypeme na pracovní desku, přidáme změklé máslo (nebo jiný ztužený rostlinný tuk), žloutky, mléko a zpracujeme těsto.
Zpracované těsto dáme vychladit do lednice (cca na 2 hodiny). Vychlazené těsto vyválíme na pomoučněné pracovní desce a tvořítky vykrajujeme různé tvary nebo plníme do formiček (dle druhu cukroví). Pečeme ve středně vyhřáté troubě na 170 °C, 5-10 minut (záleží na velikosti cukroví).

Tip 1: do těsta můžeme přidat mleté ořechy či mandle.
Tip 2 (bez vajec): K sypké směsi (340 g) přidáme 150 g změklého másla, 150 – 200 g jemně nastrouhaných vymačkaných jablek (2-3 jablka), Bio skořicový cukr Amylon (2x20 g) a zpracujeme těsto. Z těsta uděláme kuličky, které dáme na plech vyložený pečícím papírem, promáčkneme vidličkou do mřížky (vidličku namáčíme do vody) a upečeme ve středně vyhřáté troubě na 170 °C cca 10 – 15 minut (dle velikosti sušenek).
 

Složení

pšeničná celozrnná mouka (73 %), bio třtinový cukr, bio mletý zelený čaj matcha (4,4 %), kukuřičný škrob, bio sušená citronová kůra.
Výrobek neobsahuje GMO, byl vyroben ze zdrojů, které neobsahují GMO a je v souladu se směrnicemi EU č. 1829/2003 a 1830/2003. Proto není nutné GMO status výrobků na obalu uvádět.
Alergologické informace: výrobek obsahuje lepek.
 

Kolik dobrot ze směsi upečete?

Matcha Tea směs na pečení obsahuje 340 g směsi, ze které se dají upéct přibližně tři plechy cukroví nebo sušenek.

Jak Matcha tea směs na pečení skladovat?

Matcha Tea směs na pečení skladujte odděleně od látek aromatických s relativní vlhkostí vzduchu nejvýše 75 %.

Trvanlivost Matcha Tea směsi na pečení je 12 měsíců. 

Alergeny Matcha tea směsi na pečení

Matcha Tea směs na pečení obsahuje lepek.

Kde se Matcha tea směs na pečení vyrábí?

Původ Bio Matcha Tea je v Japonsku, míchání směsi se provádí zde v ČR.

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 1501 kJ / 354 kcal
Tuky 1,7 g
Sacharidy 74 g
Bílkoviny 9,5 g

Doplňkové parametry

Kategorie: POTRAVINY A NÁPOJE
Množství: 340 g - až 3 plechy cukroví
Forma: Prášek
Certifikace: BIO, IFS certifikace, EKO-KOM
Kategorie: POTRAVINY A NÁPOJE
Množství: 340 g - až 3 plechy cukroví
Forma: Prášek
Certifikace: BIO, IFS certifikace, EKO-KOM

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Kyosun se zaměřuje na nabídku tradičních japonských výrobků a to zejména Matcha čajů. BIO certifikát a navíc 9 dalších certifikátů kvality, zaručují že jejich Matcha Tea splňuje nejpřísnější limity pro prodej v EU.

Originální japonský Bio Kyosun matcha je přibližně 10x silnější, než běžný zelený čaj a obsahuje velký podíl antioxidantů, aminokyselin a teofylinu. Teofylin je čajový kofein, který se, na rozdíl od toho v kávě, uvolňuje postupně po dobu 3-6 hodin, což má příznivější vliv na lidský organismus.